Röstyogaworkshop 14/4

Välkommen till en kväll med bra vibrationer skapade av våra egna röster.
”Röstyoga” (enligt Ulrica Gulz) eller soundhealing (som använts i tusentals år) handlar inte alls om hur din röst låter eller om prestation utan om ett nyfiket observerande av hur din rösts vibrationer påverkar och helar din kropp.

Ljud är vibrationer som fortplantas snabbt i vätska, vilket vår kropp till mestadel består av, och med hjälp av vår intention kan vi rikta olika ljud till olika ställen i kroppen. Ljudvibrationer är effektivt för att få stagnerad energi i rörelse. I röstyogan  vi även suckar och gäspningar, vilket är kroppens naturliga sätt att släppa på spänningar och få mer energi.

Under denna kväll kommer vi att ljuda, sucka och sjunga balanserande mantran. NI får lära er hur kroppens olika chackran kan balanseras genom sitt speciella ljud. Särskilt det femte chackrat, halsen, som är direkt kopplat till vår röst och till vårt personliga självuttryck. Så låt oss ta ton denna afton!

Er guide under kvällen:
Maria Hagberg är sånghälsoutvecklare och röstyogainstruktör med passion för att hjälpa människor att må bra fysiskt och psykiskt genom sång. Maria driver företaget Singing Being.

Eventet arrangeras tillsammans med True Living – Rooms Body Mind

GABA-YogaPlats: Art of Soul Linnégatan 33, Göteborg

Pris: 390 kr inkl fika. Betalas in på Bg: 5532-6144.

Info & Anmälan: 0709-908807, info@trueliving.se. Sista anmälningdatum fredag 10/4.

OBS. Fika står framdukat från kl 17.30

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *