Aktuellt

2018

Uppdateras kontinuerligt 

Januari

”Jordens röster” – Nystartad Våga sjunga kör – fortsätter

Måndagar kl 18.30-21.00 i Matteuskyrkan, Majorna

Musiken har kraft att förändra och vi behöver hjälpa den här jorden. Vi behöver höja våra röster för moder jord. Höja våra röster för rättvisan, freden, kärleken, jorden och friheten.

Denna kör är för dig som vill utforska din röst tillsammans med andra. Du behöver inte ha någon vana att sjunga i kör, det räcker med en längtan efter att uttrycka och utveckla din röst och att prova sjunga stämmor. Till en början sjunger vi mest på gehör men efter ett tag även med noter. Vi kommer lägga en del tid på uppvärmningsövningar där du får uppleva hela din kropp som ett instrument. Sceniskt uttryck är också något vi kommer att utforska tillsammans. Repertoaren kommer ha temat fred, miljö, natur, världsmusik, folkmusik, texter som tar upp viktiga saker, berör och gör skillnad.

Välkommen till Matteuskyrkan för att sjunga ut ditt hjärtas längtan!

Plats: Matteuskyrkan, Majorna
Tid: Måndagar kl 18.30-21.00
Kursstart: 15 januari
Kurstillfällen: 15 gånger
Terminsavgift: 1800 kr

Prova på tillfällen: 15, 22 eller 29 januari för 150 kr

Är du intresserad att vara med? Maila maria@singingbeing.se

Länk till Facebookevent

Internationella kramens dag i Nordstan 21 januari

Kom till Nordstan, utanför Åhlens, söndagen den 21 januari kl 14 och bidra till ett fredligare samhälle genom att vara en del av det fantastiska kramkalas som vi kommer att skapa tillsammans. Allt för att sprida kärlek, medmänsklighet och värme till varandra. Vi är alltför reserverade i Sverige, vi lever på vår kant, separerar oss från varandra på grund av rädsla och glömmer bort att vi alla är ett, att vi alla hör ihop.

Inte nog med att vi ska kramas, det blir sång och dans också!
”Jordens röster” kommer att göra en sångflashmob, dvs helt plötsligt börja sjunga ”We are the world” för att locka ännu fler folk till vårt kramevent. Dansgruppen Go Baow under ledning av Petra Johansson kommer att vara med och inspirera med härliga  moves som vi kan göra samtidigt som vi sjunger. Tanken är att hela Nordstan blir en stor härlig kör som sjunger och dansar till ”We are the world”. Hoppas att du också kommer och bidrar med din närvaro och får vara med och uppleva denna kärleksexplotion som vi kommer att skapa!

Låt dig inspireras av denna härliga film från tidigare års kramens dag i Nordstan! Youtubelänk

Länk till Facebookevent

OBS! Om du vill vara med och sjunga ”We are the world” och öva lite extra innan söndagen är du välkommen på ett extra insatt rep torsdag 18/1 kl 18-19.30 i Singing Beings lokal. I så fall maila ditt intresse till maria@singingbeing.se.

 

Dejtkväll med dig själv 24 januari

Jag och psykologen Lina Bodestad har skapat detta koncept för att hjälpa människor att lära känna sig själva bättre. 
Ofta är vi människor väldigt bra på att finnas där för andra och veta vad dom behöver men när frågade du senast dig själv vad du behöver? Denna kväll är helt och hållet för dig! 

Vi kommer att ha 4 tillfällen under våren med olika teman varje gång. Första kvällens tema, den 24 januari, blir perfektionism.
Lina delar med sig av psykologin kring temat samt övningar för djupare förståelse medan jag delar med mig av erfarenheter och min musik på detta temat. Dessutom bidrar jag med röstövningar för att du ska få hjälp med att hitta din egen röst och våga utrycka den. Vi tror och hoppas att detta kommer bli en mycket lyckad kombination.

Första workshopen: 24 januari kl 18.30-21.00
Var: Singing Beings lokal, Wrangelsgatan 11
Pris: 450 kr/tillfälle (early bird 395 kr t.o.m 17 jan)
Paktepris: 1650 kr för alla 4 tillfällen (early bird 1450 kr t.o.m 17 jan)
Alla priser är inklusive moms.

Övriga träffar
Träff 2: onsdag 21 februari
Träff 3: onsdag 21 mars
Träff 4: onsdag 18 april

Anmäl dig här!
Läs mer på vårt Facebookevent

 

Fördjupningskurs i Holiyoga röst (röstyoga) 7 gånger

Torsdagar kl 18.30-20.30 på Wrangelsgatan 11 med start 19 oktober

Din röst är det mest personliga du har. Den bär på dina innersta hemligheter, dina svar. Den kan uttrycka dina känslor som du bär på, din längtan. Det kan också vara så att rösten fastnar i halsen och inte kommer ut för att du kanske inte fått utrymme under din uppväxt att uttrycka din innersta längtan och dina känslor. Du kanske har lagt locket på.

Alla känslor du inte har uttryckt sätter sig som blockerad energi i kroppen. Röstyoga är ett kraftfullt verktyg för att med din egen rösts vibrationer släppa på dessa blockeringar.

Denna fördjupningskurs i röstyoga är för dig som djupare vill förstå var dina blockeringar sitter och arbeta med dom medvetet. Under kursen får du djupare kunskap om varje chakras psykologi och vi har ett chakra i fokus per gång. Vi gör olika ljud, mantran och yogaövningar för att balansera våra chakran. Det ingår också kursmaterial så du kan öva hemma mellan gångerna.
Kursen kommer att vara 2 timmar per gång, då du också kommer få tid för att dela med dig av personliga erfarenheter och ställa frågor.

Kursen startar: 19 oktober och pågår till 7 december
Uppehåll vecka 44, höstlovsveckan
Tid: Kl 18.30-20.30
OBS begränsat antal platser! Det finns plats för 8 deltagare så det är först till kvarn.

Pris: 2200 kr (studenter, sjukskrivna etc. 1800 kr)
Plats: Wrangelsgatan 11 i Lunden, Göteborg
Anmälan sker genom mail till maria@singingbeing.se

Länk till Facebookeventet