Aktuellt

2017

Uppdateras kontinuerligt 

Oktober

”Jordens röster” – Nystartad Våga sjunga kör 

Måndagar kl 19-21.30 i Matteuskyrkan, Majorna

Musiken har kraft att förändra och vi behöver hjälpa den här jorden. Vi behöver höja våra röster för moder jord. Höja våra röster för rättvisan, freden, kärleken, jorden och friheten.

Denna kör är för dig som vill utforska din röst tillsammans med andra. Du behöver inte ha någon vana att sjunga i kör, det räcker med en längtan efter att uttrycka och utveckla din röst och att prova sjunga stämmor. Till en början sjunger vi mest på gehör men efter ett tag även med noter. Vi kommer lägga en del tid på uppvärmningsövningar där du får uppleva hela din kropp som ett instrument. Sceniskt uttryck är också något vi kommer att utforska tillsammans. Repertoaren kommer ha temat fred, miljö, natur, världsmusik, folkmusik, texter som tar upp viktiga saker, berör och gör skillnad.

Välkommen till Matteuskyrkan för att sjunga ut ditt hjärtas längtan!

Plats: Matteuskyrkan, Majorna
Tid: Måndagar kl 19.15-21.30 (Välkommen från kl 19 för att landa med en kopp te och mingla lite innan vi börjar sjunga)
Kursstart: 25 september
Kurstillfällen: 12 gånger
Terminsavgift: 1200 kr

Just nu: Eftersom terminen redan startat får du köpa terminskort för 1000 kr!

Det går bra att hoppa på även om kören startat redan. Är du intresserad att vara med? Maila maria@singingbeing.se

Länk till Facebookevent

 

Fördjupningskurs i Holiyoga röst (röstyoga) 7 gånger

Torsdagar kl 18.30-20.30 på Wrangelsgatan 11 med start 19 oktober

Din röst är det mest personliga du har. Den bär på dina innersta hemligheter, dina svar. Den kan uttrycka dina känslor som du bär på, din längtan. Det kan också vara så att rösten fastnar i halsen och inte kommer ut för att du kanske inte fått utrymme under din uppväxt att uttrycka din innersta längtan och dina känslor. Du kanske har lagt locket på.

Alla känslor du inte har uttryckt sätter sig som blockerad energi i kroppen. Röstyoga är ett kraftfullt verktyg för att med din egen rösts vibrationer släppa på dessa blockeringar.

Denna fördjupningskurs i röstyoga är för dig som djupare vill förstå var dina blockeringar sitter och arbeta med dom medvetet. Under kursen får du djupare kunskap om varje chakras psykologi och vi har ett chakra i fokus per gång. Vi gör olika ljud, mantran och yogaövningar för att balansera våra chakran. Det ingår också kursmaterial så du kan öva hemma mellan gångerna.
Kursen kommer att vara 2 timmar per gång, då du också kommer få tid för att dela med dig av personliga erfarenheter och ställa frågor.

Kursen startar: 19 oktober och pågår till 7 december
Uppehåll vecka 44, höstlovsveckan
Tid: Kl 18.30-20.30
OBS begränsat antal platser! Det finns plats för 8 deltagare så det är först till kvarn.

Pris: 2200 kr (studenter, sjukskrivna etc. 1800 kr)
Plats: Wrangelsgatan 11 i Lunden, Göteborg
Anmälan sker genom mail till maria@singingbeing.se

Länk till Facebookeventet